Himos Areena

26.4.2024

VIIVI

22,00 

VIIVI on vuonna 2021 läpimurron tehnyt artisti, joka palkittiin tuona kyseisenä vuonna myös Vuoden tulokkaana Emma Gaalassa. Jo tuplaplatinaa striimannut esikoisalbumi Parisuhdehautausmaa julkaistiin vuonna 2022, ja sen jälkeen artisti on hurmannut yleisöä keikkaillessaan ympäri Suomea.

VIIVI:n kappaleita on striimattu yhteensä jo yli 65 miljoonaa kertaa. Kappale USA on saavuttanut triplaplatinaa. Samalta esikoisalbumilta löytyvät myös kappaleet Lääke ja Hyväuskoinen, jotka ovat ylittäneet tuplaplatinarajan.

VIIVI teki yhdessä Robin Packalenin kanssa suomalaista musiikkihistoriaa yhteisellä Ihana kipu duettokappaleella, joka jo heti julkaisupäivänään rikkoi tämän vuosikymmenen päiväkohtaisen striimiennätyksen. Ihana Kipu on mukana live-esiintymisissä ja usein artistit ovat tehneet yllätysvierailuja toistensa keikoille.

Loppuvuodesta 2023 radiosoittolistojen kärjessä useita viikkoja on keikkunut JVG:n kanssa tehty kappale Mitä näil korteil saa? 

VIIVIN keikoista on muodostunut valtavia yhteislaulutilaisuuksia, joita lavalta mestaroi valovoimainen VIIVI.

Tervetuloa viihtymään Himos Areenalle!

Himos Areena
Ovet 22-04 • K-18
Narikka 2 € sisältyy lipun hintaan.

MAJOITU HIMOKSELLA

Riittääkö teille perustasoinen mökkimajoitus vai haluatteko huvilan kaikilla herkuilla, kuten ulkoporealtaalla? HimosLomien lähes 500 mökin ja huvilan valikoimasta löytyy vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin. Varaa porukallesi mökkimajoitus ja tule viettämään ikimuistoinen viikonloppu Himokselle!

TUTUSTU JA VARAA ONLINE »

Varaukset myös HimosLomat myyntipalvelusta
himoslomat@himoslomat.fi
Puh. 020 711 9200

Saattaisit olla kiinnostunut myös...

Heräsikö kysymyksiä?

Lue Areenan käytännöistä ja tutustu konsertteihin liittyviin ylesimpiin kysymyksiin vastauksineen!