Willi Länsi

Willi Länsi

Huvikeskus nyt Keski-Suomessa – Keilaus, padel, golf

Himoksen uusi huvikeskus

Keski-Suomeen nouseva uusin ja mielenkiintoisin huvikeskus tarjoaa tekemistä kaikkina vuodenaikoina persoonallisella tavalla. Willi Länsi on jo miljöönä kokemus, täällä astut aitoon länkkäritunnelmaan saluunan ovista ja uppoudut ystäviesi kanssa elämykseen!

Willi Länsi avautuu pe 22.12.2023. 
Varaa pelivuorot joulusta eteenpäin jo nyt näppärästi netistä!
Vakiovuorot ovat varattavissa suoraan HimosLomat myyntipalvelusta.

Keilaus

Willin Lännen kahdeksanratainen keilahalli palvelee kaikkia keilauksesta innostuneita! Lisämaustetta keilaukseen tuo päivittäinen hohtokeilaus klo 18–22. Viikonloppuisin hohtokeilataan koko päivä!

Keilailu on helppo oppia, mutta lähes yhtä vaikea hallita kuin ratsastaminen laukkaavalla mustangilla. Siksi laji ottaa helposti pauloihinsa. Keilaus sopii myös lapsille, sillä käytössä on nostettavat laidat sekä kevyempiä palloja.

Varaa keilauksen vakiovuorot:
HimosLomat myyntipalvelu, puh. 020 711 9200, himoslomat@himoslomat.fi

Varaa keilauksen vakiovuorot:
HimosLomat myyntipalvelu, puh. 020 711 9200, himoslomat@himoslomat.fi

GOLF

Golfkausi jatkuu Himoksella myös talvella!

Käytössäsi TrackMan 4- markkinoiden tarkin lyöntitutka. Talvikaudelle avautuvassa Willissä Lännessä on kolme TrackMan 4 golfsimulaattoria. TrackMan 4 lyöntitutka on markkinoiden paras ja siksi myös ammattilaisten suosima. TrackMan 4 tunnistaa lyöntisi ja tarkan lyöntikohdan lavasta. Voit harjoitella rangella tai pelata täyden kierroksen erilaisilla kentillä. Trackmanistä löytyy myös lapsille omat virtuaalipelikentät.

Varaa golfin vakiovuorot:
Himos Golf caddiemaster, puh. 0400 998 666, caddiemaster@himosgolf.fi

Varaa golfin vakiovuorot:
Himos Golf caddiemaster, puh. 0400 998 666, caddiemaster@himosgolf.fi

Padel

Kuulitko jo? Himoksen Willistä Lännestä löytyy kaksi padelkenttää, jotka ovat auki ympäri vuoden. 
Padel on mailapeli jossa yhdistyy tenniksen ja squashin ominaisuuksia. Padelia pelataan 10 x 20 m kokoisella kentällä, mikä on ympäröity lasiseinillä ja metalliverkolla, pistelasku on sama kuin tenniksessä. Lajin aloittaminen on verrattain helppoa ja juuri siksi se koukuttaakin heti ensimmäisistä kerroista.

Varaa padelin vakiovuorot:
HimosLomat myyntipalvelu, puh. 020 711 9200, himoslomat@himoslomat.fi

Ole.fit Himos

Koe täysin uudenlainen kuntoseikkailu Willin Lännen hengessä Ole.Fit Himoksen avatessa pian ovensa!

Olitpa aloittelija tai jo kokenut cowboy, modernit treenitilat sekä huippuluokan kuntosalilaitteet odottavat sinua ja takaavat onnistuneen treenin.

Löydät meiltä myös suositut X-TONE- ja cryoterapiahoidot.

Asiakaspalvelu:
Puh. 040 049 7777, himos@ole.fit

Ravintolapalvelut ja majoitus

Täydennä Willin Lännen kokemuksesi nauttimalla rentoa iltaa Saluunassa ja nauttimalla Simulaattorimaailman vauhdikkaista tunnelmista! Monipuoliset majoitusvaihtoehdot HimosLomilta!

Kyllä, kiitos haluan willin lännen uusimmat kuulumiset sähköpostiini!

Himokseen nouseva monitoimihalli täydentää alueen ympärivuotista toimintaa Himos Centerin viereisellä kukkulalla on alkanut maanrakennustyöt jo maaliskuussa. Aivan Himoksen keskustaan, Länsi-Himoksentien