Himos Areena

FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Showtime on noin puolen yön aikaan, jos tapahtumasivulla ei ole ennakkoon muuta ilmoitettu. Suosittelemme kuitenkin saapumaan paikalle hyvissä ajoin, sillä ovella saattaa olla hetkittäin ruuhkaa ja ethän toki halua missata keikkaa!

Lippuja on ovella myynnissä, mikäli iltaa ei ole ilmoitettu ennakkoon loppuunmyydyksi. Jos ilta on ilmoitettu loppuunmyydyksi, ei oveltakaan saa enää lippuja keikalle. Loppuunmyydyistä illoista tiedotamme nettisivuilla ja somessa.

Pääsylippu oikeuttaa yhteen (1) sisäänpääsyyn keikkailtana. Mikäli poistut Himos Areenalta, tulee sinun ostaa uusi lippu. 

Loppuunmyydyistä keikoista ilmoitetaan nettisivuilla sekä Himos Areenan somekanavilla. Keikka voi olla jo ennakkoon loppuunmyyty, joten varmista pääsysi ostamalla lippu ennakkomyynnistä. Ennakkoon loppuunmyydyillä keikoilla ei ovella ole enää lippuja myynnissä.

Otamme loppuunmyytyinä iltoina Himos Areenalle sisään lisää asiakkaita, jos keikan jälkeen asiakkaita ensin poistuu. Pääsylipun hinta keikan jälkeen on 8 €.

Himos Areenan sisälle ei pääse talvipakkasilla ilman ulkovaatteita, mikä on nykyään yleinen käytäntö laskettelukeskuksissa ja ravintoloissa muutenkin. Narikan hinta sisältyy pääsylipun hintaan.

Himos Areenan piha on asfaltoitu, helppokulkuinen alue. Areenan alakerrassa kulku esim. pyörätuolilla on esteetöntä. Järjestyksenvalvojat opastavat hyvän katselupaikan valinnassa.
Inva-WC sijaitsee Himos Areenan alakerroksessa.

Avustaja pääsee Himos Areenalle maksutta. Parin on tultava Himos Areenan lipunmyyntipisteelle yhdessä.

Himos Areenan viihdeiltoihin ikäraja on 18. Jos Himos Areenalla on kauden aikana myös sallittuja keikkoja, näistä tiedotetaan aina esiintyjälistauksessa erikseen.

Ennakkoliput voit ostaa Himos Areenan lippukaupasta, Tiketistä tai Himos Center vastaanotosta. Ennakkolipunmyynti verkkokaupoissa päättyy 2 tuntia ennen ovien aukeamista. Ovella lippuja on myynnissä, mikäli niitä ei ole ennakkomyynnissä loppuunmyyty.

Liput voi lisätä myös majoitusvarauksen yhteyteen HimosLomien myyntipalvelun kautta. Bileviikonloppupaketteihin kuuluu liput.

Kyllä vain! Himos Areenan lippuja voit ostaa kulttuurieduilla Himos Areenan lippukaupasta (Smartum ja ePassi) sekä Himos Center vastaanotosta (Smartum, ePassi ja Edenred) aukioloaikojen puittessa. Katso ajankohtaiset aukioloajat täältä.

Kulttuurieduilla ei voi ostaa lippuja Himos Areenan ovelta.

Ei pääse. Suosittelemme kuitenkin ostamaan liput ennakkoon (ennakkomyynti päättyy 2 tuntia ennen ovien aukeamista), jotta sinun ei tarvitse jännittää tuleeko keikka loppuunmyydyksi ennen kuin pääset Areenalle! Myös sisäänpääsy on joutuisampaa, mikäli mahdollisimman moni on ostanut lipun ennakkoon.

Voitin lipun, voinko antaa sen toiselle?

Yhteistyökumppaneidemme järjestämissä arvonnoissa voitetut liput nimetään ovelle, näin ehkäisemme lippujen väärinkäyttöä ja jälleenmyyntiä. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi Himos Areenalle tullessasi. Mikäli et pääse paikalle ja haluat siirtää lipun toisen henkilön nimiin, olethan yhteydessä arvonnan järjestäneeseen tahoon. Himos Areena ei tee muutoksia yhteistyökumppaneiden ilmoittamiin tietoihin.

Käykö arvonnassa voitettu lippu loppuunmyydylle keikalle?

Kyllä, arvonnoissa voitetut liput oikeuttavat sisäänpääsyyn myös loppuunmyytyinä iltoina.

Mikäli olet voittanut fyysisen vapaalipun, tarkistathan lipussa ilmoitetut päivämäärät. Jos lipussa lukee esim. ”voimassa 31.12.2024 saakka” pääsee lipulla sisään 31.12. saakka minä tahansa normaalina keikkailtana, vaikka ilta olisi loppuunmyyty. Jos taas lipussa lukee pelkkä päivämäärä ”31.12.2024”, oikeuttaa lippu sisäänpääsyyn vain tuona kyseisenä iltana.

Tarkista ensin roskapostikansiosi. Jos lippua ei sieltäkään löydy, ota yhteys markkinointi@himoslomat.fi

Puhelimitse voit olla yhteydessä HimosLomien myyntipalveluun puh. 020 711 9200 (arkisin 8-17) tai Himos Center vastaanottoon puh. 020 711 9210 (aukioloajat: himoslomat.fi/tuloinfo).

Voinko ostaa Himos Areenan ovelta lahjakortilla lipun keikalle?

Et voi. Himos Areenan keikkaliput tulee ostaa lahjakorteilla ennakkomyynnistä.

Lahjakortteihin liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä HimosLomien myyntipalveluun puh. 020 711 9200 (arkisin 8-17) tai Himos Center vastaanottoon puh. 020 711 9210 (aukioloajat: himoslomat.fi/tuloinfo).

Voinko ostaa lahjakortin kulttuurieduilla?

Kyllä voit. Verkkokaupassamme käy maksutapana ePassi ja Smartum. Huomioithan, että lahjakortti on kulttuuriedulla ostettaessa henkilökohtainen.

Lahjakortit pääset ostamaan » himosravintolat.fi/lahjakortit/

Voit tehdä pöytävarauksen Himos Areenan loungesta tai varata koko loungen HimosLomien myyntipalvelusta puh. 020 711 9200 (arkisin 8-17).

Lisätietoja loungesta »

Himos Areenalla kuvataan mainosmateriaalia. Jos haluat poistaa itsestäsi mahdollisesti julkaistun valokuvan markkinointikäytöstä, otathan yhteyttä markkinointi@himoslomat.fi.

Järjestelmäkameroilla ei saa kuvata Himos Areenalla, sillä hyvin usealla artistilla on kuvauskielto klubikeikoista. Kuvaaminen onnistuu, kun pyydät etukäteen bändiltä luvan siihen, ja välität luvan viimeistään kyseisen viikon maanantaina osoitteeseen himoslomat@himoslomat.fi.
Lupa tulee olla kirjallinen, esim. sähköpostiviesti.

Media voi akkreditoitua Himos Areenalle tällä lomakkeella »

Himos Areenan bilekausi käynnistyy normaalisti marraskuun alussa ja jatkuu huhtikuuhun saakka (jouluna ja loppiaisena keikkoja ei yleensä ole). Syyskauden ohjelmisto julkaistaan tavallisesti elokuussa ja kevätkausi marraskuussa.

Toukokuusta lokakuuhun Himos Areena on lähtökohtaisesti avoinna tapahtumien yhteydessä (esim. Himos Juhannus, Iskelmä Festivaali, MM-ralli jne.). Kesän viihdeillat löydät ohjelmistosta.

Jos ohjelmistossa ei ole esimerkiksi syyskuun viikonlopulle bileitä ilmoitettuna, on Himos Areena suljettu.

Valitettavasti emme voi välittää artisteille viestejä asiakkailtamme.

Himos Areenan löytötavarat toimitetaan seuraavana aamuna Himos Center vastaanottoon. Voit tiedustella viikonlopun aikana hukkuneiden esineiden perään vastaanoton aukioloaikojen puitteissa. Vastaanoton puhelinnumeron ja aukioloajat löydät HimosLomien sivuilta himoslomat.fi/tuloinfo

Vastaanotosta löytötavarat toimitetaan seuraavalla viikolla Suomen Löytötavarapalveluun puh. 0600 03393 (1.98 €/min pvm).

Taksitolppa sijaitsee Himos Areenan ja Centerin välillä.

Himoksen aluetaksi Myllymäki
Puh. 0400 342 121

Keski-Suomen aluetaksi
Puh. 0100 866 44

Himos Areena sijaitsee tapahtuma-alueella, joten festivaalien jatkoille pääseminen vaatii festivaalirannekkeen. Sisäänpääsy rannekkeella on ilmainen.