Himos Areena

15.12.2023

Pandoran Kolmekymppiset

29,00 

Ruotsalaisartisti Pandora juhlii 30-vuotista uraansa juhlakiertueella loppuvuodesta! Pandoran Kolmekymppiset -kiertue saapuu Himokselle 15. joulukuuta. Himos Areenalla mukana myös tuttu rytmiryhmä Waldo’s People sekä DJ Toivonen.

Illan aikataulu

22:00 DJ Toivonen
23:00 Waldo’s People
00:00 DJ Toivonen
00:30 Pandora
01:30 → DJ Toivonen

On tullut aika toteuttaa toteutumattomat unelmat – Pandora

Pandora, eli Anneli Magnusson, nousi nopeasti kansainväliseen suosioon 90-luvun alussa, ja lukeutuu nykyään Ruotsin kansainvälisesti myydyimpiin sooloartisteihin.

Hänen läpimurtonsa tapahtui Ruotsissa sekä Suomessa ja muualla maailmassa heti ensimmäisen singlen ”Trust Me” julkaisuvuonna 1993. Siitä tuli kyseisenä vuonna myydyin single Ruotsissa ja se teki Pandorasta ”genrensä pioneerin”. Tämä oli Pandoran kansainvälisen uran alku, ja hän julkaisi hittisinglen toisensa jälkeen. Euroopan, Aasian ja Australian listoilla soivat useat kappaleet, kuten ”Trust me”, ”One of us”, “Tell the world”, “Don’t you know”, “A little bit”, “Come on and do it”, “Don’t worry”, “Smile n’ shine”, “This could be heaven” vain muutamia mainitaksemme.

Tervetuloa Himos Areenalle juhlimaan!

Himos Areena
Ovet 22-04 • K-18
Liput ovelta 32 €, mikäli jäljellä.
Narikka 2 € sisältyy lipun hintaan.

BILEPAKETTI

Edullinen bileviikonloppupaketti sisältää mökkimajoituksen läheltä Himos Areenaa perjantaista sunnuntaihin sekä liput Himos Areenan bileisiin perjantaille ja lauantaille.

Bileviikonloppu 15.-17.12.
Pandoran Kolmekymppiset // Nyt On Jatkot!
96 € / hlö (min 4 hlöä)
Lisähenkilöt 75 € / hlö

VARAA BILEPAKETTI »

MAJOITU HIMOKSELLA

Onko teitä tulossa isompi porukka tai haluatteko mökin kaikilla herkuilla, kuten ulkoporealtaalla? HimosLomien lähes 500 mökin ja huvilan valikoimasta löytyy vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin. Varaa porukallesi mökkimajoitus ja tule viettämään ikimuistoinen viikonloppu Himokselle!

TUTUSTU JA VARAA ONLINE »

Varaukset myös HimosLomat myyntipalvelusta
himoslomat@himoslomat.fi
Puh. 020 711 9200

Saattaisit olla kiinnostunut myös...

Heräsikö kysymyksiä?

Lue Areenan käytännöistä ja tutustu konsertteihin liittyviin ylesimpiin kysymyksiin vastauksineen!