Himos Areena

8.6.2024

Jytää ja Iskelmää

10,00 

Varastossa

Jytää ja Iskelmää on maan kuumin suomidiskoklubi. DJ Arttu Seppänen on kiertänyt vuosien ajan ympäri Suomea etsimässä kirpputoreilta kotimaisia iskelmävinyylejä. Illasta tekee ainutlaatuisen kaikki erikoiset ja harvinaiset levyt, joita ei voi kuulla missään muodossa edes netissä. Jytää ja iskelmää yhdistää nämä kotimaisen iskelmän outoudet ja erikoisuudet kaikkien tuntemiin ikivihreisiin.

Seppänen on myös kotimaiseen popmusiikkiin perehtynyt journalisti ja levyjen välissä hän kertoo kappaleiden erikoisia taustatarinoita. Vuosien tutkimus- ja keräilytyön tuloksena on syntynyt vastustamaton ja hurmoksellinen tanssi-iltama, joka kerää tupia täyteen ympäri Suomea. Tällaista iltaa et koe missään muualla.

Jytää ja iskelmäässä on kyse katoavan kansankulttuurin ylläpidosta ja kaurismäkeläisen utopian luomisesta edes yhden illan ajaksi. Vanha kotimainen iskelmä on tehty kuultavaksi vinyyliltä. Ja se on tehty tanssittavaksi.

Tervetuloa viihtymään Himos Areenalle!

Himos Areena
Ovet 22-02 • K-18
Narikka 2 € sisältyy lipun hintaan.

MAJOITU HIMOKSELLA

Riittääkö teille perustasoinen mökkimajoitus vai haluatteko huvilan kaikilla herkuilla, kuten ulkoporealtaalla? HimosLomien lähes 500 mökin ja huvilan valikoimasta löytyy vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin. Varaa porukallesi mökkimajoitus ja tule viettämään ikimuistoinen viikonloppu Himokselle!

TUTUSTU JA VARAA ONLINE »

Varaukset myös HimosLomat myyntipalvelusta
himoslomat@himoslomat.fi
Puh. 020 711 9200

Saattaisit olla kiinnostunut myös...

1.6.2024

22,00 

31.5.2024

22,00 

Heräsikö kysymyksiä?

Lue Areenan käytännöistä ja tutustu konsertteihin liittyviin ylesimpiin kysymyksiin vastauksineen!