Himos Areena

18.5.2024

Benjamin

20,00 

Varastossa

Määrätietoisesti kohti kotimaisen pop-kentän kärkeä etenevän Benjamin musiikki on itsevarmempaa, energisempää ja popimpaa kuin koskaan! Benjamin kannustaa musiikillaan elämään anteeksipyytelemätöntä ja rohkeasti omannäköistä elämää. Diskovivahteisella pop-musiikillaan hurmaava, poikkeuksellisen lavakarisman omaava artisti villitsee yleisönsä hersyvällä lavashow’llaan.

Artistin viimeisimpiä julkaisuja ovat kevään 2023 isoimpiin hitteihin lukeutuva, platinarajan rikkonut Hoida mut -single, jonka musiikkivideota on katsottu yhteensä myös huimat 1,5 miljoonaa kertaa. Tätä seurannut Minä-Minä-Maa -single puolestaan toi mukanaan koko artistin uran korkeimman radiolistasijoituksen.

Monilahjakkaan Benjaminin suurimpia hittejä ovat muun muassa suoraan Spotifyn ykköseksi noussut Naarmuja feat. IBE, tuplaplatinarajan rikkonut Juon sut pois sekä viraali-ilmiöksi kesällä 2022 räjähtänyt Maija Vilkkumaan Ei-klassikkoon pohjautuva GAY-single. Syksyllä 2022 Benjamin osoitti kunnianhimoisuutensa ja luovuutensa voittamalla Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun.

Tervetuloa bileisiin Himos Areenalle!

Himos Areena
Ovet 22-04 • K-18
Narikka 2 € sisältyy lipun hintaan.

MAJOITU HIMOKSELLA

Riittääkö teille perustasoinen mökkimajoitus vai haluatteko huvilan kaikilla herkuilla, kuten ulkoporealtaalla? HimosLomien lähes 500 mökin ja huvilan valikoimasta löytyy vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin. Varaa porukallesi mökkimajoitus ja tule viettämään ikimuistoinen viikonloppu Himokselle!

TUTUSTU JA VARAA ONLINE »

Varaukset myös HimosLomat myyntipalvelusta
himoslomat@himoslomat.fi
Puh. 020 711 9200

Saattaisit olla kiinnostunut myös...

Heräsikö kysymyksiä?

Lue Areenan käytännöistä ja tutustu konsertteihin liittyviin ylesimpiin kysymyksiin vastauksineen!