15.2.2025

AHTI, HUGO

24,00 

Varastossa

Suomen räp-kentän kuumimpiin nimiin kuuluva AHTI on tunnettu koukuttavista sanoituksistaan ja vakuuttavista esiintymisistään.
Vuoden 2024 aikana kertarysäyksellä Suomen eturivin artistien joukkoon kiilannut parikymppinen popartisti HUGO julkaisi  syyskuussa odotetun debyyttialbuminsa Kehykset. 

AHTI on myös lahjakas biisinkirjoittaja ja hänen kädenjälkensä löytyy HUGOn Taulut (feat. Costi) -nimiseltä kappaleelta, joka on striimannut tuplaplatinaa.  

Taulut-sinkun julkaisun jälkeen HUGOn hitit ovat tehneet selvää jälkeä Suomen Spotifyn Top50 listalla. Taulut vietti Suomen Top50:n joukossa yhtäjaksoisesti yli 11 kuukautta ja se on saavuttanut yli 22 miljoonan striimin myötä nelinkertaista platinaa. 

Loppuvuodesta AHTI ja HUGO yhdistivät voimansa kappaleessa AHTI – Väärään aikaan (feat. HUGO), joka nousi heti Spotifyn Top 50 -listan ensimmäiselle sijalle. 

Tervetuloa Himos Areenalle viihtymään!

Himos Areena
Ovet 21-03 • K-18
Narikka 2 € sisältyy lipun hintaan.

MAJOITU HIMOKSELLA

Riittääkö teille perustasoinen mökkimajoitus vai haluatteko huvilan kaikilla herkuilla, kuten ulkoporealtaalla? HimosLomien lähes 500 mökin ja huvilan valikoimasta löytyy vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin. Varaa porukallesi mökkimajoitus ja tule viettämään ikimuistoinen viikonloppu Himokselle!

TUTUSTU JA VARAA ONLINE »

Vinkit majoitukseen ja varaukset myös:
HimosLomat myyntipalvelu
himoslomat@himoslomat.fi
Puh. 020 711 9200

Saattaisit olla kiinnostunut myös...

Heräsikö kysymyksiä?

Lue Areenan käytännöistä ja tutustu konsertteihin liittyviin ylesimpiin kysymyksiin vastauksineen!