Himos Areena

Pelti Auki! festivaalikiertue huhtikuussa Himoksella

Himos Areena

Pelti Auki 3.0 Himos Areenalla 12.-13.4.2024Himos Areenan kevätkausi täydentyi Suomen hävyttömimmillä bileillä, kun Pelti Auki! festivaalikiertue rantautuu Himokselle 12.-13. huhtikuuta. Suuren suosion saavuttanut Pelti Auki! Festivaalikiertue saa jälleen jatkoa ensi keväänä. Vuorossa on kolmatta kertaa starttaava kiertue Pelti Auki! Festivaali 3.0. Himoksen iltoja tähdittää maan heittämällä kovin bilekattaus: Frederik, Pandora, OG Ulla Maija, Spekti, Faija sekä Ostbass. Pelti kiinni -sanonta saa jälleen kerran aivan uuden merkityksen, kun Pelti Auki- festivaaleilla saa irrotella luvan kanssa ja niin sanotusti päätyyn saakka.

Nyt lähdetään liikkeelle siitä, et liika on liikaa. Näillä sähkön hinnoilla ei ole varaa näppäillä pitkään, joten pidetään tämä lyhyenä. Pelti Auki tuo bileet Himokselle ja teidän ei tartte miettiä maailman tai omiakaan murheita. Parempi oikeastaan, kun ette mieti mitään, kun tuutte huhtikuussa Himos Areenalle, niin saatte olla just sitä mitä ootte ja huolista vapaita – Pelti Auki!

Mukana myös tuttuun tapaan Pelti Auki teemaista oheisohjelmaa: Juomapelejä, Blind dating, dildobingo sekä kaikkea muut haauskaa!

Pelti Auki 3.0
pe 12.4.2024 Frederik, OG Ulla Maija, Spekti, Ostbass sekä myöhemmin julkaistava juontaja & DJ.
la 13.4.2024 Frederik, Pandora, Faija sekä Ostbass.
Kiertueen juontaja sekä DJ julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Kahden päivän ja päiväliput myynnissä nyt!

Tilaa uutiskirje