Himos Areena

TOimitusehdot

Himos Areenan Lippukauppa on nopein ja helpoin tapa hankkia lippu Himos Areenan tapahtumiin sekä konsertteihin.

Tarvitset maksaessasi verkkopankkitunnukset. Lippu toimitetaan maksutapahtuman jälkeen pdf-muodossa sähköpostiisi, joten tarvitset myös sähköpostiosoitteen. Saapuessasi Himos Areenalle voit esittää lipun suoraan mobiililaitteesi näytöltä tai tulostaa sen valmiiksi paperille. Paperille tulostaessa voit tulostaa lipun mustavalkoisena tai värillisenä, tulostusresoluution on oltava vähintään 300 dpi. Käytä Adobe Acrobat Reader -ohjelmaa (saat ladattua sen ilmaiseksi Adoben sivuilta Adoben sivuilta.)

  1.  Valitse haluamaasi tapahtumaan tarvitsemasi määrä lippuja ja maksa ostoksesi verkkopankissa.
  2. Siirry maksutapahtuman jälkeen pankkiohjelmastasi takaisin Lippukauppaan, jolloin suorituksesi välittyy Lippukauppaohjelmaan.
  3. Lippu toimitetaan maksutapahtuman jälkeen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostiviesti sisältää lipun pdf-liitteenä sekä lataus-ID:n.
  4. Voit esittää lipun suoraan mobiililaitteesi näytöltä tai tulostaa sen etukäteen. Tulostamaan pääset avaamalla liitetiedoston tai klikkaamalla lataus-ID:tä. Mikäli et halua tulostaa lippuasi heti, tallentuu se myös Lippukauppaan, josta pääset sen myöhemminkin avaamaan kirjautumalla Kirjaudu-välilehdeltä sähköpostiosoitteellasi ja sähköpostiisi lähetetyllä salasanalla.
  5. Lippukaupassa lipun hintaan ei lisätä toimituskulua tai muitakaan lisäkuluja.
  6. Lippu on voimassa ainoastaan siinä ilmoitettuna ajankohtana, ja ilmoitetun tapahtumapäivän jälkeen sitä ei voi enää käyttää. Lippu on käytettävä kerralla. Lippua ei muuteta rahaksi tai muuksi eduksi, kuin mitä lipun sisällöksi on merkitty.
  7. Himos Areenan liput on mahdollista palauttaa ainoastaan, jos tapahtuma peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle.

Mikäli tapahtuma, johon on myyty lippuja Himos Areenan lippukaupasta perutaan järjestäjän päätöksestä, esim. ennakkolipunmyynti on liian vähäinen, palautetaan lipun ostaneille lippuraha kokonaisuudessaan.

Mikäli Himos Areenan keikka perutaan viranomaispäätöksellä, palautetaan lipun ostaneille lippuraha vähennettynä 2 € palvelumaksulla/lippu.

Mikäli Himos Areenan keikka perutaan artistista johtuvista syistä, lipulla on mahdollista päästä samana iltana järjestettävälle korvaavalle keikalle. Vaihtoehtoisesti lipun ostaneille palautetaan lippuraha kokonaisuudessaan.

Mikäli Himos Areenan keikka perutaan järjestäjän päätöksestä, palautetaan lipun ostaneille lippuraha kokonaisuudessaan.

Lippurahojen palautus kestää 30 – 60 vrk. Mikäli tapahtuma/keikka peruuntuu, otamme yhteyttä lipun ostaneisiin sähköpostitse. Lipun peruutus ei peruuta varaamaanne majoitusta! Tarkista majoitusvarauksesi peruutusehdot erikseen.

Lipun QR-koodi luetaan sen lunastamisen yhteydessä. Tämän jälkeen samaa koodia ei enää hyväksytä. Pidä huolta lipustasi, sillä jos samaa QR-koodia yritetään käyttää useamman kerran, lukija antaa tästä tiedon lipuntarkastajalle.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

maksutavat

 

Ota yhteyttä HimosLomat Oy myyntipalvelu, puh. 020 711 9200 tai sähköpostilla himoslomat@himoslomat.fi

Tervetuloa ostoksille Himos Areena -lippukauppaan!

Lue läpi myös tilausohjeet ja rekisteriseloste.