Himos Areena

Himos Areenan syksyn illoissa yli 30 artistia

Himos Areenan syyskausi

Himoksen viikonloppuja tähdittävät Suomen huippuartistit

Himos Areenan syyskauden ohjelmisto täydentyi mittavalla esiintyjälistauksella, ja viihdeiltojen liput ovat nyt myynnissä.
Syyskuun lopussa Iskelmä-radion synttärit kokoavat Himokselle huippuesiintyjät, kun Areenalla esiintyvät viikonlopun aikana Suomen suurimpia bilebändejä edustava Portion Boys, vahvaa suosiota nauttiva Elastinen, raketin lailla suuren yleisön tietoisuuteen noussut VIIVI ja Vuoden Iskelmä -palkinnon voittanut laulaja-lauluntekijä Olli Halonen.

Himoksen pikkujoulukausi starttaa marraskuun alkupuolelta ja lavalle nousevat Hetken ikuinen -kiertueellaan villitsevä Vesterinen Yhtyeineen, upea laulaja ja lauluntekijä BEHM, uuden Pehmee-albumin elokuun lopulla julkaiseva Evelina, nelinkertainen Emma-voittaja BESS ja yleisön hurmokseen nostattava Klamydia.

Joulukuun viikonloppujen esiintyjinä nähdään suomalaisen popin omintakeinen suunnannäyttäjä Maustetytöt, Suomen suosituimpiin yhtyeisiin kuuluva Teflon Brothers sekä meininkiä iltoihin takovat Petri Nygård ja Mouhous. Himoksella Pandora juhlii kolmekymppistä uraansa joulukuun puolivälissä ja samana viikonloppuna Himos Areenalla Nyt on Jatkot! -ilta, jossa tähtinä ovat Günther, Faija, Chorale sekä Ostbass Dj’s.

Syyskauden ohjelmisto täydentyy vielä elokuun aikana.

Himoksen Halloween kokoaa juhlakansan viikonlopunviettoon

Himoksen Halloween -bileet juhlitaan lokakuun päätteeksi ja pimeiden iltojen pukujuhlaa tähdittävät viikonlopun aikana bilebändit Beatwave sekä SmokeMachine. Himoksen Halloween -viikonloppuna luvassa on myös pukujuhlaa ja teeman mukaisia kilpailuja ja ohjelmaa.

”Halloween-viikonloppu on vakiinnuttanut paikkansa Himos Areenan teemaviikonlopuissa, ja viime syksynä oli hienoa nähdä, miten Areenalle kokoontui niin paljon upeasti asuihinsa panostaneita asiakkaita”, iloitsee HimosLomien toimitusjohtaja Päivi Heikkala.
”Himoksen monipuoliset majoitusvaihtoehdot houkuttelevat kaveriporukoita nauttimaan mökkeilystä ja teemajuhlasta, ja illat tietysti huipentuvat Himos Areenalla”, Heikkala jatkaa.

Pikkujoulujen suunnittelu jo vauhdissa

Himoksella valmistaudutaan kesän tapahtumien lomassa tulevaan pikkujoulukauteen.

”Pikkujoulujen suunnittelu starttaa heti elokuun alusta ja myyntipalveluumme onkin tullut jo hyvin kyselyitä tämän kauden ohjelmasta. On ilo tarjota monipuolinen kattaus parhaimpaan juhlakauteen, näistä jokainen porukka löytää varmasti suosikkinsa”, Heikkala vinkkaa.

Viihdeillat ovat julkaistu Himos Areenan ohjelmistoon ja liput ovat myynnissä Himos Areenan lippukaupassa sekä Tiketissä. Osaan viikonloppuja on myynnissä myös liput ja majoituksen sisältäviä bilepaketteja.

Tilaa uutiskirje