Himos Areena

Himos Areenan kevätkauden ohjelmisto on julkaistu

Himos Areenan kevätkausi

Himoksen kevään iltoja tähdittävät huippuartistit, mm. Kaija Koo, Samuli Putro ja Ellinoora

Himos Areenan kevätkauden ohjelmisto täydentyi mittavalla esiintyjälistauksella, ja talvikauden viihdeiltojen liput ovat nyt myynnissä.
Tammikuu starttaa Cover Weekendillä, joiden iltoja tähdittävät energinen bilebändi RockCircus Sipola ja upea Gimme Abba. Teemaviikonloppuja on luvassa myös tammikuun lopulla, kun Himoksen valtaa odotettu Dance Weekend. Himoksella lavalle nousevat tanskalainen eurodance-yhtye DAZE, saksalainen hittibändi E-Rotic, popyhtye Aikakone, dj Oku Luukkainen, elektronisen tanssimusiikin Aurium sekä Dance Weekendin tunnelman nostattaja DJ Ice K.

Himos Areenan keväässä nähdään myös Kaija Koo, joka on yksi Suomen menestyneimmistä artisteista, sekä 30-juhlavuotiskiertueellaan esiintyvä Ellinoora. Kevätkaudella esiintyvät myös Areenan biletunnelmaa nostattavat Karri Koira, Etta, Teflon Brothers sekä ABREU.
Kotimaisen musiikin tunnelmaa Himokselle tuovat myös Suvi Teräsniska, taitava laulaja ja lauluntekijä Anssi Kela, sekä suomalaisia tunteita tulkitseva Olli Halonen.

”Monipuolinen ohjelma takaa sen, että niin lomailijat kuin lähialueen väki voi poimia ohjelmistosta omat suosikki-iltansa helposti. Suosittelemmekin ostamaan liput ennakkoon, osa syyskauden illoista ovat olleet jo ennakkoon loppuunmyytyjä,” HimosLomien toimitusjohtaja Päivi Heikkala vinkkaa.

Himoksen pikkujoulukausi starttaa tulevana viikonloppuna Evelinan sekä bileduo Pasi ja Anssin tahtiin. Syyskauden osalta Vesterinen Yhtyeineen -ilta on jo loppuunmyyty ja osa illoista täyttyy kovaa vauhtia. Pikkujouluiltoihin Himoksella on yhdistettävissä monipuolista tekemistä ja maistuvat pikkujouluruokailut tunnelmallisessa ravintola Liiterissä.

Kevätkauden viihdeillat täydentyvät vielä myöhemmin muutamalla lisäyksellä. Nyt julkaistut artistit ovat julkaistu Himos Areenan sivuille himosravintolat.fi/himosareena/ohjelmisto/.

Tilaa uutiskirje