Himos Areena

Himos Areenan kevätkauden ohjelma julkaistu

Himos Areena bändilava

Himos Areenan kevätkauden 2023 ohjelmisto on nyt julkaistu ja liput ovat myynnissä. Tammikuu starttaa Cover Weekendillä, joiden iltoja tähdittävät energiset bilebändit Illansuu ja BOOSTER. Teemaviikonloppuja on luvassa myös tammikuun lopulla, kun Himoksen valtaa Jysäri Dance Weekend. Himoksella lavalle nousevat ruotsalainen dj ja tuottaja Basshunter, eurodanceyhtye Basic Element, legendaarinen PartaMatti Airaksinen, dance-klassikkoja tarjoileva Millennium Project sekä eurodancen ja 90-luvun hittejä tarjoileva Dj Ice K.
Helmikuun 10. ja 11. päivinä nautitaan rocktunnelmasta Himos Metal Festivalin Winter editionin tapaan, ja Himos Areenan lavalla nähdään raskaan musiikin edustajina perjantaina The 69 Eyes ja lauantaina Diablo.

Kevätkauden ohjelmistossa ovat myös tämän hetken seuratuin suomiräpin tekijä Gettomasa, energinen bilebändi Portion Boys, villieläin-tunnelmaa nostattava Ramses II, juuri Aika on rahaa -sinkun julkaissut Mikael Gabriel sekä huimassa nousukiidossa oleva KUUMAA.

Himos Areenan keväässä nähdään myös suuren yleisön sydämet hurmannut Arttu Wiskari, uusimmalla Vain Elämää -kaudella valloittanut monipuolinen Erika Vikman, uuden sinkun Ulkopuolella julkaissut Anssi Kela sekä upea tulkitsija Suvi Teräsniska.

”Himos Areena on vakiinnuttanut 15 vuoden aikana paikkansa Keski-Suomen livemusiikin mekkana. Monipuolinen ohjelma takaa sen, että niin lomailijat kuin lähialueen väki voi poimia ohjelmistosta omat suosikki-iltansa helposti. Tavoitteenamme on tarjota livemusiikin värittämiä viikonloppuja kaiken Himoksen palvelutarjonnan oheen,” HimosLomien toimitusjohtaja Päivi Heikkala toteaa.

Kevätkauden ohjelmisto täydentyy vielä myöhemmin muutamalla illalla. Nyt julkaistut artistit ovat julkaistu Himos Areenan sivuille, ja bileiltojen liput ja bileviikonloput ovat myynnissä Himos Areenan lippukaupassa sekä Tiketissä.

Tilaa uutiskirje