Himos Areena

Himoksen syyskauden viihdeillat täydentyivät ja koko kattaus on valmis

Himos Areena kitara

Himoksella mukana myös bileduo Pasi ja Anssi sekä säkenöivä laulaja-lauluntekijä Jannika B ✨️ Uusiempien kiinnitysten myötä koko Himos Areenan syyskausi onkin nyt valmis.
Osa illoista täyttyy pian, joten tsekkaa esiintyjät ja varmista syyskauden menevimmät bileet ja pikkujoulut nyt.

Majoitus viikonloppuihin HimosLomat online, tai edullisesti bileviikonloppuna.

Liput, ohjelmisto ja bileviikonloput
https://himosareena.fi/ohjelmisto/

Jannika B on viihtynyt kotimaisen pop-tantereen parrasvaloissa jo kymmenen vuoden ajan. Ponnekkaista kulta- ja platinahiteistään tunnettu artisti on julkaissut tähän mennessä kolme pitkäsoittoa sekä Otavan kustantaman kirjan “Jannika B – Ihmisen muotoinen”.
Vain elämää -formaatissakin ihastuttanut tähti on ehtinyt uransa aikana levyttää musiikkia niin suomeksi, englanniksi kuin ruotsiksikin. Hänen tuorein aluevaltauksensa on laserkantriksi nimetty tyylisuuntaus, jota edustava single Mania on pyörinyt radiokanavien vinhassa tehosoitossa ilmestymisestään lähtien.

Vuonna 2017 aloittanut Suomen tunnetuin bileduo Pasi ja Anssi on julkaissut useita hittejä kuten triplaplatinarajan ylittänyt Tää on se maa ja tuplaplatinaa striimatun Kakkuu järvellä. Lisäksi Pasin ja Anssin musiikkivideot ovat keränneet YouTubessa kymmeniä miljoonia katselukertoja. Vuoden 2018 kesähitiksi valitun Mahtava peräsin ja pulleat purjeet -kappaleen musiikkivideolla on lähes 5 miljoonaa katselua ja se oli samana vuonna Suomen katsotuin video.

Tilaa uutiskirje