Himos Areena

Himoksen kevätkaudella Areenan historian 1000. esiintyjä

Anssi Kela Himoksella

Vuonna 2006 avautuneen Himos Areenan 1000. esiintyjänä nähdään huhtikuussa Anssi Kela. Illan aikana kuullaan isoimpien ja uunituoreiden hittien lisäksi biisejä, joita ei ole esitetty vuosiin. Himoksen kesäkaudelle on julkaistu bileiltoja Daruden, Teflon Brothersin ja Jytää ja Iskelmää -tahtiin, kuin myös Kasevan ”Eilen – Tänään” 50-vuotisjuhlakeikka.

Himoksen viikonloppuja tähdittävät Suomen huippuartistit Himos Areenan viihdekeskuksessa. Himos Areenan promoottorina toimii Timo Isomäki, ja hän vastaa artistien kiinnityksestä ja sopimuksista. Myös asiakkaat toimittavat toiveita Himos Areenalle ja näitä pyritään aina huomioimaan kauden ohjelmasuunnittelussa.

– Vuosien saatossa Himos Areenalla on ollut keikkoja runsaasti. Esiintyjiä on ollut aiempina vuosina keskimäärin 60 artistia per sesonki, eli marraskuusta tuonne keväälle aina huhtikuuhun saakka. Areenan avajaisia vietettiin marraskuussa 2006, ja tällä kevätkaudella esiintyy Himoksella 1000. esiintyjä koko Areenan historiassa, Timo Isomäki hehkuttaa.

Kyseinen ilta osuu huhtikuun alkuun, jolloin esiintymässä on Anssi Kela. Anssin lisäksi lavalla nähdään luonnollisesti Mikko Kosonen, Antti Karisalmi, Saara Metsberg sekä Ville Kela. Yhtye esittää Areenan juhlaillassa isoimpien hittien ja uunituoreen P niin kuin puukko -singlen lisäksi biisejä, joita ei ole esitetty vuosiin. Bändin terkut treeneistä onkin, että keikasta on tulossa legendaarisen kova.

Huhtikuun aikana Areenalla esiintyvät myös Pelti Auki 3.0 -festivaalikiertue Frederikin johdolla, bileet kattoon nostattava Petri Nygård, jo ennakkoon loppuunmyydyssä illassa yksi Suomen menestyneimmistä artisteista, Kaija Koo, upea tulkitsija Suvi Teräsniska, radiolistojen kärjessä keikkuva VIIVI, Elämäni biisi -ohjelmassa hurmannut Kasmir sekä vappuaaton ysärin täyteisessä juhlakattauksessa Mascara, Aikakone, Movetron sekä Waldo’s People.

Kevään ja kesäkauden viihdeillat täydentyvät vielä muutamalla lisäyksellä. Nyt julkaistut artistit ovat julkaistu Himos Areenan sivuille himosravintolat.fi/himosareena.

Tilaa uutiskirje