Stand up -illoista hauskuutta syyskauteen

Himos stand up -illat

Kevätkauden stand up -ilta oli menestys ja nyt alkavaan syyskauteen on julkaistu jo useampi nauruhermoja kutkuttava ilta. Syyslomaviikon 42 torstaina Himos Areenan lavalle nousevat stand up -konkari Arimo Mustonen sekä Suomen hauskimmat mamut, Fabe ja Mebe. Lämminhenkinen, ronskiakin huumoria sisältävä Suomen hauskimpien mamujen show naurattaa yleisöä kokemuksilla erilaisten kulttuurien kohtaamisesta, suomalaisista tehdyillä huomioilla ja mitä hauskimmilla jutuilla arkielämästä.

Lokakuun lopulla Himoksella vietetään myös toinen stand up -ilta, jossa tähtinä ovat energiatasoltaan huippuluokan show’staan tuttu Antti Haapala, Suomen lisäksi Euroopassa ja Yhdysvalloissa keikkaillut Kaisa Pylkkänen sekä stand up -kursseja ja workshoppejakin vetävä Ida Grönlund.

Pikkujoulukaudella aivan itsenäisyyspäivän alla stand up -illassa esiintyvät improvisaatiotaituri Tommi Mujunen, teräväsanainen tarinankertoja Olli Siiki, sekä loistava koomikko Anne-Maaret.

Joululomalla Tapaninpäivänä 26.12. Himoksen stand up -illassa ovat esiintymässä Arimo Mustosen lisäksi mikkeliläinen stand up-koomikko ja kofeiiniaddikti Salla Avelin sekä Suomen sokein koomikko Tommi Vänni.

Himos Areenan stand up -illat, syksy 2024

17.10. Stand up: Arimo Mustonen, Fabe , Mebe
25.10. Stand up: Antti Haapala, Kaisa Pylkkänen, Ida Grönlund
5.12. Stand up: Tommi Mujunen, Olli Siiki, Anne-Maaret
26.12. Stand up: Arimo Mustonen, Salla Avelin, Tommi Vänni

Stand up -illan lippu 12 €, sis. narikka 2 €.

OSTA LIPUT