Himos Areena

30.11.2024

Lauri Haav

26,00 

Varastossa

Jyväskylästä kotoisin oleva, vuonna 2019 ensimmäisen EP:nsä Nyt ja heti kautta yleisön hurmannut Lauri Haav on luovasti genrerajoja rikkova artisti. Rapin, r&b:n ja popin luovasti yhdistävä stara on kerryttänyt suuren suosion jo ensimmäisten artistivuosien aikana ja sen kasvulle ei näy loppua. Huippulukuja striimannut ja useita Emma-ehdokkuuksia napannut Haav on selkeä tulevaisuuden suunnannäyttäjä ja Suomen musiikkikentän yksi merkittävimpiä nousijoita.

Uransa aikana Haav on tehnyt lukuisia menestyksekkäitä yhteistöitä myös muiden Suomen huippuartistien kanssa kuten JVGn, Gettomasan, Paperi T:n, Pykärin sekä Costin kanssa.

Lokakuussa 2023 julkaistu, artistin kolmas ja tähänastisen uran menestyksekkäin pitkäsoitto Aino kuljettaa kuulijan mukanaan tunnemyrskyjen läpi. “Albumilla on läsnä hyvä ja paha, kaunotar ja hirviö”, Haav avaa kokonaisuutta. Odotetulta, platinaa myyneeltä kokonaisuudelta löytyy Haaville tyypilliseen tapaan niin sydäntä särkeviä ja vahvoja tunteita esitteleviä kappaleita, kuin myös vauhdikkaampaa energiaa pursuilevia keikkahittejä, jotka on voinut bongata sekä Spotifyn että virallisen singlelistan kärkipaikoilta. Aino-albumi striimasi ennen julkaisuaan kultaa ja kaikki albumin kappa17leet nousivat julkaisupäivänä Spotifyn top-listan kärkisijoille.

Tervetuloa viihtymään Himos Areenalle!

Himos Areena
Ovet 21-03 • K-18
Narikka 2 € sisältyy lipun hintaan.

MAJOITU HIMOKSELLA

Riittääkö teille perustasoinen mökkimajoitus vai haluatteko huvilan kaikilla herkuilla, kuten ulkoporealtaalla? HimosLomien lähes 500 mökin ja huvilan valikoimasta löytyy vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin. Varaa porukallesi mökkimajoitus ja tule viettämään ikimuistoinen viikonloppu Himokselle!

TUTUSTU JA VARAA ONLINE »

Vinkit majoitukseen ja varaukset myös:
HimosLomat myyntipalvelu
himoslomat@himoslomat.fi
Puh. 020 711 9200

Saattaisit olla kiinnostunut myös...

29.11.2024

30,00 

21.12.2024

Bee

20,00 

14.12.2024

36,00 

Heräsikö kysymyksiä?

Lue Areenan käytännöistä ja tutustu konsertteihin liittyviin ylesimpiin kysymyksiin vastauksineen!